sunnuntai 17. marraskuuta 2013

NaNoWriMo day 17

Muutama päivä on mennyt todella surkeilla sanamäärillä, mutta olen ollut tuhottoman väsynyt, mikä tarkoittaa sitä, ettei kirjoittaminenkaan oikein suju. Lisäksi veljeni ja hänen tyttöystävänsä tulivat kyläilemään, jolloin en tietenkään juuri kirjoitellut.

Tänään tartuin itseäni kuitenkin niskasta kiinni ja riipaisin reilu 2000 sanaa kasaan. Jes! En siis ole vielä aivan jäljessä, vaan oikeastaan ihan aikataulussa. Ensi viikolla on muutenkin yritettävä ryhdistäytyä kirjoittamisen suhteen. Viikonloppuna on luvassa vähän kämpän remontointia, mutta jos kaikki menee yhtä jouhevasti kuin edelliselläkin kerralla, minulla todennäköisesti on koko sunnuntai aikaa kirjoittaa. Parhautta!

2 kommenttia:

  1. Ei kai NaNoWriMo'ssa ole samanlaista hiljaiseloa kuin blogissa? Mistäs sinulle saataisiin puhkuttua kirjoitusintoa? Vai onko työ vienyt kaikki voimat? Sinulle siis pitäisi saada järjestettyä vähän vapaata... ?

    VastaaPoista
  2. Ei onneksi! Olen nyt aika lailla aikataulussa eli jos kirjoitan sen 1667 sanaa päivässä, niin saan sen 50 000 sanaa juuri 30.11. :) On vain ollut niin paljon kaikkea muuta, ettei ole ehtinyt/muistanut blogia päivitellä.

    VastaaPoista